Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها- مدیرطرح صندوق‌های قرض الحسنه روستایی سازمان بسیج سازندگی گفت: تقویت تولید و اشتغال مهم‌ترین رویکرد صندوق‌های قرض الحسنه بسیج سازندگی است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از خرم‌آباد، احسان فرهی عصر امروز در جلسه هم اندیشی تسهیلگران صندوق‌های قرض الحسنه و مجمع جهادگران بسیج سازندگی لرستان، راه‌اندازی صندوق‌های قرض‌الحسنه روستایی را مربوط به سال 96 دانست و اظهارداشت: گروه‌های جهادی در راستای بسیج کنندگی مردم جهت رفع مشکلات و تنگناها تلاش کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه بسیج به دلیل بسیج کنندگی گروه‌های مردمی در جنگ اقتصادی است افزود:در این رابطه سازمان بسیج سازندگی هزار و 300 تسهیلگر را آموزش داده تا این افراد برای راه‌اندازی صندوق‌ها و کمک به افراد عضو صندوق فعالیت داشته باشند.

 مدیرطرح صندوق‌های قرض الحسنه روستایی سازمان بسیج سازندگی عنوان کرد: تسهیل‌گران مذکور علاوه بر گزینش و ارزیابی در قالب 8 دوره سه روزه دوره‌های پودمانی آموزش‌های لازم را فرا گرفتند.

رئیس سازمان بسیج سازندگی در گفت‌وگو با تسنیم: رزمایش بزرگ کمک مومنانه ‌را تا ریشه‌کنی ‌کامل ‌کرونا و فقر ادامه خواهیم داد‌طرح جامع محرومیت‌زدایی بسیج سازندگی استان سمنان اجرا می‌شودرفع معضل بدمسکنی و حاشیه نشینی تبریز به‌دست جهادگران بسیج سازندگی/ پروژه تکمیل مهرانه‌رود پس از سال‌ها وقفه از سر گرفته می‌شود

وی هدف از تشکیل صندوق‌های قرض‌الحسنه را ایجاد اشتغال روستایی در قالب تعاونی‌ها دانست و بیان کرد: بنا نیست این صندوق‌های قرض‌الحسنه تبدیل به بانک شوند چرا که ایجاد اشتغال با هدف تحقق جهش تولید و کمک به بهبود وضعیت اشتغال، اقتصاد و معیشت مردم از مهمترین اهداف صندوق‌های قرض الحسنه است که برای تحقق این اهداف نیاز به تقویت، تعامل و همراهی بانک‌های عامل با صندوق های قرض الحسنه داریم.

فرهی گفت: تسهیلات صندوق‌های قرض الحسنه به میزان آورده مردم عضو صندوق پرداخت می‌شود و سقف پرداخت وام‌های قرض‌الحسنه نیز به میزان آورده افراد بستگی دارد.

وی اظهارداشت: در برخی از مناطق حق عضویت اعضا 100 هزار تومان و در جایی که امکانات کمتری دارند 20 هزار تومان است.

انتهای پیام/642/ ت

منبع: تسنیم

کلیدواژه: صندوق های قرض الحسنه سازمان بسیج سازندگی صندوق ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۹۴۳۳۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آسفالت ۲۱۰ هزار مترمربع از معابر کمالشهر/ ضرورت کنترل آب های سطحی

به گزارش خبرنگار مهر، محمد اسدی پیش از ظهر پنج شنبه در حاشیه بازدید از طرح جامع جمع آوری و هدایت آب‌های سطحی کمالشهر در جمع خبرنگاران ضمن تبریک هفته بسیج سازندگی گفت: در کمالشهر به عنوان یکی از شهرهای مهم البرز در زمینه پروژه‌های عمرانی در کنار بسیج سازندگی قرار گرفته‌ایم؛ نیروهای بسیج امور را با دقت بالا و حداقل هزینه به پیش می‌برند و کمک حال مدیریت شهری هستند.

وی مطرح کرد: مدیریت شهری کمالشهر در سال گذشته نسبت به انعقاد قراردادی با سازمان بسیج سازندگی استان البرز در خصوص آسفالت معابر سطح این شهر به ارزش ۲۲ میلیارد تومان اقدام کرد و مقرر شد با استفاده از قیر رایگانی که در اختیار شهرداری قرار گرفته است، حدود ۲۱۰ هزار مترمربع از معابر این شهر آسفالت شود که از ابتدای سال جاری این اقدام آغاز شد و در حال انجام است.

شهردار کمالشهر شهرک‌های خرمدشت، پیشاهنگی، کمالیه و امیرالمومنین، باغ زمانی، رضوانیه و کمالشهر مرکزی را مناطق مورد هدف در این طرح دانست و بیان کرد: با توجه به اینکه پنج منطقه محروم کمالشهر جزو محلات هدف قرارگاه اجتماعی استان البرز هستند، اعلام کرده‌ایم که هرجا مشکلی وجود داشت به ما اعلام کنند؛ مدیریت شهری و گروه‌های جهادی آماده خدمت رسانی هستند.

اسدی عنوان کرد: یکی از معضلات مهم این شهر، روان آب‌هایی است که از بالادست، شهرک صنعتی بهارستان، بهشت سکینه و … وارد کمالشهر می‌شود که کنترل این موضوع باید توسط مدیریت شهری، آب منطقه‌ای و دستگاه‌های مسؤول انجام شود. در این راستا سازمان بسیج سازندگی استان البرز پیش قدم شد و نیروهای جهادی به منظور کمک رسانی وارد میدان شدند.

وی با بیان اینکه با توجه به اینکه باید آب‌های سطحی را کنترل کنیم نه اینکه به سمت سیاه جوب هدایت شوند، اظهار کرد: امیدواریم سایر دستگاه‌ها نیز در این زمینه پای کار بیایند. به عنوان شهر پرجمعیتی که مردم و مسؤولان آن در تمام برنامه‌های فرهنگی پیشرو هستند افتخار می‌کنیم که می‌توانیم در کنار بسیج قرار بگیریم و اقدامات بزرگی را رقم بزنیم.

سرهنگ محمد فلاحتکار، مسؤول سازمان بسیج سازندگی استان البرز نیز با اشاره به لوله گذاری آب‌های بالادست ورودی به کمالشهر گفت: این پروژه با همکاری و نگاه جهادی شورای اسلامی شهر و شهرداری کمالشهر آغاز شد و بیش از ۶ میلیارد تومان هزینه دارد.

وی با اشاره به انعقاد قرارداد پخش ۲۰ هزار تن آسفالت در معابر کمالشهر با بهره گیری از قیر رایگان و با هدف هزینه کمتر و سرعت و کیفیت بالا اظهار کرد: ما در کنار مدیریت شهری کمالشهر قرار گرفتیم تا بتوانیم ۲۰۰ هزار مترمربع از معابر شهر را آسفالت و بهسازی کنیم.

کد خبر 6101367

دیگر خبرها

  • رویداد مردمی طلایه داران اقتصاد مقاومتی برگزار می‌شود
  • آسفالت ۲۱۰ هزار مترمربع از معابر کمالشهر/ ضرورت کنترل آب های سطحی
  • ایران به طور قطع برنده جنگ اقتصادی است
  • اجرای ۱۷۰۰ پروژه محرومیت زدایی در مازندران
  • گام هایی برای محرومت زدایی/اتمام ۴۲ پروژه جاده ای بین مزارع
  • برگزاری همایش طلایه داران اقتصاد مقاومتی در خراسان رضوی
  • بسیج سازندگی ۲۸۶۴ نیروگاه کوچک‌ مقیاس در کشور ساخت
  • افتتاح ۲۱۳ نیروگاه خورشیدی در روستاهای استان سمنان
  • نشست خبری مسوول سازمان بسیج سازندگی البرز
  • راه اندازی ۴۳۵ صندوق قرض الحسنه اشتغالزایی در البرز