Web Analytics Made Easy - Statcounter

اصغر نورالله زاده روز سه شنبه در جمع فعالان اقتصادی روستای محمد آباد میامی در استان سمنان، افزود: برند یک محصول محلی برای فروش جهانی با توانمندسازی روستاییان محقق می‌شود، هدف صندوق کارآفرینی امید توسعه بخش پوشاک در روستاهای میامی است و تصمیم به توزیع پول بین مردم را ندارد.

وی گفت: یکی از اولویت‌هایی که می تواند در زمینه اشتعالزایی مؤثر واقع شود بازاریابی و فروش محصولات تولیدی روستای محمد آباد است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرعامل صندوق کارآفرینی امید با اشاره به اینکه پرداخت تسهیلات نیازمند نظارت دقیق است، افزود: صندوق کارآفرینی امید تیم مطالعاتی قوی را به مدت یک ماه به منظور نیازسنجی و مطالعات جامع در روستای محمد آباد مستقر خواهد کرد.

وی، ارائه مشاوره به تولید کنندگان پیراهن روستای محمد آباد را ضروری دانست و تصریح کرد: آموزش‌های لازم برای تولید بیشتر از سیاست‌های صندوق کارآفرینی امید است.

وی گفت: تولیدکنندگان پیراهن در این روستا می‌توانند در تحقق رونق تولید نقش مؤثری ایفا کنند.

مدیرعامل صندوق کارآفرینی امید بیان کرد: روستاها از مزیت مناسبی در تولید محلی برخوردارند که توانمندسازی برای توسعه و فروش جهانی محصولات آنها راهبرد مهم این صندوق است.

نورالله زاده در سفری ۲ روزه به سه شهرستان استان سمنان، چند واحد اشتغال آفرین را افتتاح کرد، بازدید از کارگاه‌های تولیدی پوشاک محمد آباد شهرستان میامی از برنامه های مدیرعامل صندوق کار آفرینی امید در روز دوم سفر بود.

روستای محمد آباد میامی در استان سمنان، نامی شناخته شده در تولید پیراهن است، اهالی این روستای یک هزار و۵۰۰ نفری یا کارگاه خیاطی دارند و یا در کارگاهی دیگر مشغول به کارند، روستای محمد آباد میامی در قالب ۴۷۰ خانوار، یکهزار و ۵۰۰ نفر جمعیت دارد.

۷۳۵۷/‏۶۱۶۷/‏۶۱۰۳

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اشتغال صندوق کارآفرینی میامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۲۵۷۴۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اولویت‌های صندوق ذخیره فرهنگیان در سال جهش تولید اعلام شد

به گزارش روابط عمومی صندوق ذخیره فرهنگیان، محسن احمدی در دیدار نوروزی با معاونان، مدیران و کارکنان صندوق و همچنین اعضای هیات مدیره و مدیران عامل هلدینگ های شش گانه و شرکت های تابعه ضمن تبریک آغاز سال 1403 به خانواده بزرگ صندوق ذخیره فرهنگیان، به ضرورت برنامه محوری در هلدینگ ها و شرکت های تابعه اشاره کرد و جهش تولید همراه با رسیدن به سود پایدار و باکیفیت و استمرار و ارتقای روند سودآوری را اولویت های مهم صندوق در سال جدید برشمرد.

شرکت‌های زیان‌ده تعیین تکلیف می‌شوند
مدیرعامل صندوق ذخیره فرهنگیان، فرصت سه ماهه داده شده به شرکت های زیان ده جهت برون رفت از زیان و رسیدن به سودآوری را یادآور شد و گفت در سال جدید نباید در هیچکدام از زیرمجموعه های صندوق، شرکت زیان ده داشته باشیم لذا شرکت ها موظفند از همه پتانسیل ها و ابزارها جهت رسیدن به سودآوری استفاده نمایند درغیراین صورت همان گونه که قبلا اعلام گردید ادغام، تجمیع یا توقف فعالیت در انتظار شرکت های زیان ده خواهد بود.

سودآوری با هدف ارتقاء ارزش دارایی‌ها
مدیرعامل صندوق ذخیره با اشاره به ماموریت های کلان صندوق، به ضرورت افزایش سودآوری به منظور ارتقاء ارزش دارایی‌ها و استفاده بهینه از فرصت‌های اقتصادی تأکید کرد و اظهار داشت: در همه هلدینگ‌ها و شرکت‌های تابعه باید ضمن سودآوری پایدار و ارزشمند، در مسیر خلق منابع پایدار و اطمینان‌بخش حرکت کنیم.

ورود به حوزه‌های زودبازده
وی یکی دیگر از راهبردهای هیات مدیره و مدیریت صندوق را ورود به حوزه های زودبازده و سودآور مانند بخش معدن ذکر کرد و افزود با وجود تنوع فعالیت صندوق در بخش مختلف، در نظر داریم وارد حوزه هایی شویم که از نظر بازدهی و سودآوری مزیت و جذابیت دارند.

فعال شدن قرارگاه ویژه تامین مسکن
مدیرعامل صندوق ذخیره به تشکیل “قرارگاه ویژه تامین مسکن معلم” در صندوق اشاره کرد و گفت: این قرارگاه در اردیبهشت ماه شروع به کار می نماید و انتظار داریم با چالاكي و سرعت عمل بالا در زمینه ساخت و تولید مسکن فرهنگیان طبق برنامه ریزی ها، اقدامات موثر و ملموس انجام دهد و در فاز نخست ساخت حدود 15هزار واحد مسکونی برنامه ریزی شده است.

بازسازی و احیای بانک سرمایه با جدیت دنبال می شود
ایشان با بیان اینکه بانک سرمایه از پشتوانه فرهنگیان و نظام آموزشی برخوردار است تاکید کرد: اگر اعتمادسازی صورت پذیرد و بانک سرمایه مجددا اعتبار واقعی خود را به دست آورد و فرهنگیان بانک سرمایه را برای فعالیت های بانکی و دریافت حقوق برگزینند اتفاق های مثبت و کم نظیری را شاهد خواهیم بود و می توان با رسوب منابع، عمده مشکلات شرکت های تابعه صندوق را رفع نمود.

ضرورت کنترل و نظارت هوشمند و حداکثری بر فعالیت‌ها
دکتر احمدی یکی از سیاست ها و راهبردهای مهم هیات امنا و هیات مدیره صندوق را شفافیت و نظارت بر فعالیت های صندوق برشمرد و گفت: امسال با نظام مند کردن سیستم نظارت و یکپارچه سازی در بخش های تابعه صندوق و همچنین با بکارگیری ابزارهایی نظیر هوش تجاری(BI)، صندوق به سمت نظارت هوشمند گام خواهد داشت.
وی یادآور شد: کسانی که با سلامت، پاکدستی و مسئولیت‌پذیری مأموریت‌های اصلی محوله را به انجام می‌رسانند مشکلی برای ادامه فعالیت در صندوق نخواهند داشت، اما انتصاب‌های سفارشی و غیرتخصصی پذیرفته نیست و مدیران شایسته، متخصص و باانگیزه جایگزین خواهند شد.

اجرای صحیح طرح ارزش مالکانه
دکتر احمدی، با تاکید بر اجرای صحیح، هدفمند و دقیق طرح ارزش مالکانه، این موضوع را یکی از مطالبات و خواسته های بحق فرهنگیان عزیز عنوان نمود.

تسریع بورسی شدن شرکت ها
وی افزود: در سال جدید، بورسی شدن شرکت‌های تابعه صندوق به طور جدی در دستور کار قرار گرفته و دنبال خواهد شد.

هدف‌گذاری برای تامین مالی پروژه‌ها
مدیرعامل صندوق ذخیره یکی از دغدغه ها و چالش‌های اصلی اکثر شرکت‌ها و پروژه های در دست اجرای صندوق را مسئله تامین مالی بیان کرد و گفت در سال جدید، استفاده از ابزارها و روش های گوناگون جهت تامین مالی و بکارگیری منابع ارزان قیمت به طور جدی هدف‌گذاری شده است.

اولویت جذب فرزندان نخبه فرهنگیان
دکتر احمدی، صندوق ذخیره فرهنگیان را صندوقی بین‌نسلی و متعلق به آحاد جامعه فرهنگیان کشور دانست که باید برای نسل‌های بعدی به خوبی محافظت شود، لذا باید بسترهای مناسب برای پرورش مدیران جوان و کارآمد با اولویت جذب فرزندان نخبه و تحصیل‌کرده متخصص از میان خانواده معلمان در دستور کار قرار گیرد.

هم‌افزایی و استفاده شرکت‌ها از ظرفیت‌های داخلی یک الزام است
دکتر احمدی با اشاره به ضرورت هم‌افزایی شرکت‌ها و هلدینگ‌ها و با تاکید بر اینکه شرکتها نباید خدمات و تجهیزات مورد نیاز را خارج از مجموعه دریافت نمایند گفت ساخت نخستین راکتور تولید متانول که با همکاری ماشین سازی اراک و پتروشیمی دنا صورت پذیرفت الگوی خوبی برای سایر شرکت های تابعه صندوق می باشد که از ظرفیت ها و امکانات یکدیگر استفاده نمایند.

دیگر خبرها

  • افتتاح کارگاه تولید تجهیزات پزشکی در کرج/ «ما می توانیم» محقق شد
  • فیبرنوری یک زیرساخت فرهنگی برای قم و کشور در عرصه تولید محتوا است
  • برپایی میز خدمت مسوولان کردستان در روستای نجف‌آباد
  • اولویت‌های صندوق ذخیره فرهنگیان در سال جهش تولید اعلام شد
  • مشکل آب روستای ریکای مهران مرتفع شد
  • چگونگی نظارت بر کیفیت محصولات غذایی تولیدی در کارگاه‌ها و مشاغل خانگی
  • برگزاری کارگاه تخصصی کارآفرینی و اشتغالزایی ویژه کانون‌های مساجد
  • نگاهی به یک نمایشگاه هنری قرآنی/ مسؤولیتی که امید را زنده می‌کند
  • تلاش تیم‌های بالا و پایین جدول برای صعود و بقا
  • جهاد میدانی محققان برای جهش تولید با مشارکت مردم در بوشهر اجرا شد